Leuk project Schiedam • Nieuw menu Oud-Beijerland • GBS start Eredivisiepoule

Bijgewerkt: 1 okt 2020

Schiedam helpt container feeder weer op weg

De bemanning van deze container feeder was bezig met sluizen, toen zij een flinke knal hoorde. Ze wisten nog niet wat er aan de hand was, maar wel dat er íets mis was. Daarop besloten ze direct om te dokken. Eenmaal ingedokt kwamen ze erachter wat er aan de hand was. De bodem van de scharnierpen die door het roer en het flapje zat, had het begeven. Het gevolg was: de scharnierpen van 4,5 meter was door de bodem én door het roer gezakt. Na het incident voer de container feeder nog een tijdje met de scharnierpen al slepend over de de bodem van het kanaal, en uiteindelijk zijn ze deze kwijt geraakt.


In overleg met GBS Machining Services werd besloten om alle lijnboringen van het flapje te kotteren. Daarnaast controleerden we van het roer alle boringen, en hebben we alle 24 bussen vernieuwd. Daarna werd het geheel weer terug gemonteerd, en binnen een week kon de feeder van dit transport bedrijf weer aan de slag.


Versla je collega’s in de GBS-Eredivisiepoule

Zoals bekend, zijn er volop voetbaltalenten onder de collega’s van GBS. Maar kunnen zij ook uitslagen voorspelen? Op 12 september start het nieuwe seizoen van de Eredivisie, en dit seizoen kan je meedoen met de GBS-Eredivisiepoule!

Meedoen is gratis en eenvoudig:

  1. Klik hier om jezelf aan te melden

  2. Registreer jezelf

  3. Voorspel de eerste speelronde

Per speelronde voorspel je de wedstrijden van de Eredivisie. Ook kies je altijd 4 topscorers.


Met de wedstrijden verdien je punten als:

- Je de exacte uitslag goed hebt: 90 punten

- Je de toto-uitslag goed hebt: 60 punten


Met je 4 topscorers verdien je punten als zij een doelpunt scoren:

- Per doelpunt van een verdediger of keeper: 64 punten

- Per doelpunt van een middenvelder: 32 punten

- Per doelpunt van een aanvaller: 16 punten


Elke ronde kun je weer opnieuw meespelen! Download ook de Scorito app voor Android of iPhone . Let op: Aanmelden kan t/m 11 september!

Nieuw menu voor de kantine van Oud-Beijerland

Een broodje saté, een slaatje bij de soep, en natuurlijk Henny’s legendarische ballen. Het is inmiddels alweer twee jaar het vertrouwde menu voor de collega’s in Oud-Beijerland. Vanaf maandag 7 september komt daar verandering in en worden de meeste gerechten vervangen voor nieuwe gerechten, zoals een volkoren club sandwich of een bakje halfvolle kwark met muesli. Een aantal van de nieuwe gerechten gaan 1 euro kosten.

Voor de fans van Henny’s kippensoep en het broodje bal, geen paniek, de populairste gerechten kan je nog gewoon bestellen!


© 2018 GBS Gearbox Services International - All rights reserved.

Home | Privacy and Cookie Statement

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon