top of page
Ton.png

Bedrijfskleding

Contact persoon bedrijfskleding

De contact persoon voor de bedrijfskleding is Eelco Fortuin (e.fortuin@gbs.international).

Afdeling machinaal

Als je op de afdeling machinaal begint, krijg je van ons drie outfits en een paar werkschoenen. Hierbij kan je kiezen tussen overalls, handies, en een broek samen met een jas. Dit is in principe wat jij zelf graag hebt. Daarnaast krijg je twee sweaters, twee t-shirts en een paar veiligheidsschoenen. 

Afdeling bankwerkerij

Als je op de afdeling bankwerkerij werkt, krijg je van ons vier outfits en een paar werkschoenen. Ook hierbij kan je kussen tussen overalls, handies en een broek samen met een jas. Daarnaast krijg je twee sweaters, twee t-shirts en een paar veiligheidsschoenen. 

Op maat maken

Als het nodig is, kunnen we jouw overall op maat laten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inkorten van de mouwen. Mocht dit nodig zijn, geef dit dan aan bij Eelco op het moment dat je de kleding aan het passen bent.

Schoonmaken en schade

Iedere maandag komt de wasserette bij ons langs om de vuile kleding op te halen en te wassen. Als je je kleding aan de wasserette wilt meegeven, gooi je kleding dan langs het bovenluik in de kast die onder de trap staat bij de kluisjes. Heb je schade aan je spullen? Vul dan het schadeformulier in, dan wordt je kleding gerepareerd. Het schadeformulier kan je hier downloaden of aanvragen bij Eelco Fortuin. 

161.jpg
IMG_0247.jpg
bottom of page