top of page

Wat is de procedure voor ziekmelding?

Symptomen die bij corona horen

Indien jij griepachtige verschijnselen hebt, dien je zo snel mogelijk te overleggen met Alber van Ekeren. Neem telefonisch contact met hem op. Hij is te bereiken op 06 53 911 303. Hij bepaalt of er kans op een besmetting met Corona kan zijn. Dit kan resulteren in preventief thuisblijven en of een PCB test. 

Overige klachten

Bij alle andere ziekteverschijnselen dien je contact op te nemen met jouw leidinggevende. Niet per app, sms of email, maar gewoon telefonisch. Ook als je iemand anders aan de telefoon krijgt, vraag je naar jouw leidinggevende. En je meldt het natuurlijk voor aanvang van jouw diensttijd. 

Indien u zich tijdens het werk ziek begint te voelen, meldt u dit respectievelijk bij Alber van Ekeren of uw leidinggevende. 

Laat jouw leidinggevende ook weten waar je last van hebt, hoe het komt (ongeval, werkgerelateerd, privé), en hoe we jou het beste kunnen bereiken. Voor zover mogelijk, geef ook aan hoe lang je verwacht ziek te zijn. Dan kunnen wij hier rekening mee houden en ervoor zorgen dat jouw werk wordt opgevangen tot je terug bent.

 

Het kan gebeuren dat we de arbo-arts contact met je laten opnemen, dus zorg dat we je telefonisch kunnen bereiken.

bottom of page