top of page

Tijdkaarten

Vrijwel iedereen dient zijn uren te verantwoorden binnen GBS. Enerzijds is dit om vakantieuren correct te verwerken; anderzijds willen wij per order exact weten hoeveel uren daaraan zijn besteed. De verantwoording van uren gaat middels tijdkaarten.

Invullen van de tijdkaart

Soms krijgt u middels een geleideblad voorgecalculeerde uren. Wij hopen natuurlijk dat jij er uiteindelijk minder uren aan besteed. De belangrijkste regel bij de tijdkaarten: VUL ALTIJD DE WAARHEID IN. Dat geldt zowel voor de starttijd en de eindtijd. Vul dus niet de gewenste tijd in, maar de werkelijke tijd.

Let er ook op dat als u later start met werken, u dit ook aangeeft op de tijdkaart. 

Veel orders bij GBS worden pas nadat de order gereed is, gefactureerd. Daarvoor hebben we ook de werkelijk gemaakte uren nodig. 

Inleveren tijdkaart

Alle tijdkaarten dienen DAGELIJKS te worden ingeleverd bij uw vestiging. Dat moet aan het einde van je shift. Om dit te bereiken is bestaat maar 1 goede gewoonte. Leer jezelf aan voor het verlaten van het bedrijf jouw tijdkaart in te vullen. Dat is de enige en beste wijze om er voor te zorgen dat wij iedere dag de tijdkaarten kunnen verwerken. 

Waar kunt u uw tijdkaart inleveren?

Op de MijnGBS app kunt u digitaal uw tijdkaart invullen en inleveren. Is het de eerste keer dat u uw tijdkaart invult? Uw leidinggevende kan u hierbij helpen. Als u geen smartphone heeft, kunt u nog steeds de papieren tijdkaart invullen. In Oud-Beijerland kunt u hiervoor terecht bij Marjo, en in Schiedam bij Wilfred. Bij Shipborn en Promould kan uw leidinggevende u voorzien van een papieren tijdkaart. De MijnGBS app kunt u hier aanvragen. 

Tijdkaart voor bezoek bij een klant

Omdat de tijdkaart afgetekend dient te worden, werk je bij de klant nog wel met een papieren tijdkaart. Mocht je een klant bezoeken, zorg dan dat de klant deze tijdkaart ook aftekent. Zo voorkomen we dat er onduidelijkheid is over de tijd die je ergens aan hebt besteed.

Je kan de tijdkaarten op papier invullen en inleveren bij Marjo Vermeer in Oud-Beijerland of Wilfred Moraal in Schiedam, of je kan je tijdkaart hier downloaden om en het digitaal opsturen naar tijdkaart@senbbv.com.

bottom of page