Tijdkaarten

Vrijwel iedereen dient zijn uren te verantwoorden binnen GBS. Enerzijds is dit om vakantieuren correct te verwerken; anderzijds willen wij per order exact weten hoeveel uren daaraan zijn besteed. De verantwoording van uren gaat middels tijdkaarten.

Invullen van de tijdkaart

Soms krijgt u middels een geleideblad voorgecalculeerde uren. Wij hopen natuurlijk dat jij er uiteindelijk minder uren aan besteed. Maar er is maar 1 regel bij de tijdkaarten: VUL ALTIJD DE WAARHEID IN. Dat geldt zowel voor de starttijd en de eindtijd. Vul dus niet de gewenste tijd in, maar de werkelijke tijd.

Let er ook op dat als u later start met werken, u dit ook aangeeft op de tijdkaart. 

Veel orders bij GBS worden pas nadat de order gereed is, gefactureerd. Daarvoor hebben we ook de werkelijk gemaakte uren nodig. 

Inleveren tijdkaart

Alle tijdkaarten dienen DAGELIJKS te worden ingeleverd bij uw vestiging. Dat moet uiterlijk 09.00 uur de volgende dag. Om dit te bereiken is bestaat maar 1 goede gewoonte. Leer jezelf aan voor het verlaten van het bedrijf jouw tijdkaart in te vullen. Dat is de enige en beste wijze om er voor te zorgen dat wij iedere dag de tijdkaarten kunnen verwerken. 

Waar kunt u uw tijdkaart inleveren?

Iedere vestiging heeft zijn eigen plek om uw tijdkaart in te leveren. Uw leidinggevende of collega vertelt u op uw eerste dag waar u uw tijdkaart in kunt leveren.

Tijdkaart voor bezoek bij een klant

We hebben twee soorten tijdkaarten bij GBS. Een tijdkaart voor wanneer je binnen GBS werkt, en een tijdkaart voor wanneer je een klant bezoekt. Mocht je een klant bezoeken, zorg dan dat de klant deze tijdkaart ook aftekent. Zo voorkomen we dat er onduidelijkheid is over de tijd die je ergens aan hebt besteed.

Je kan de tijdkaarten op papier invullen en inleveren bij Marjo Vermeer van de administratie, of je kan je tijdkaart hier downloaden om en het digitaal opsturen naar tijdkaart@senbbv.com.

 

Hieronder vind je de downloads van de tijdkaarten, en een voorbeeld van een volledig ingevulde tijdkaart.