Eerste week GBS TEC • Levering freesbanken • Viering jubilaris en pensionado

GBS TEC’ers beleven eerste week

Begin dit jaar startte de voorbereiding van GBS TEC, en na driekwart jaar begon deze week de eerste groep van 12 studenten aan hun vakopleiding bij de mbo-school. Een spannend en heugelijk moment tegelijkertijd voor zowel de praktijkbegeleiders en de studenten.

Waren de studenten in de ochtend nog stil en verlegen, kwamen ze een stuk losser toen ze konden gaan ijzer smeden. Een lach op het gezicht en een twinkel in de ogen, deze mannen zijn duidelijk echte techneuten!


Freesbanken GBS TEC geleverd

Deze week werden ook de freesbanken geleverd. Toen we deze machines een paar maanden geleden bestelden, wijdden we al een artikel aan deze apparaten van DMG MORI. Toch worden we er weer enthousiast van, nu ze daadwerkelijk in de school staan.


Save the date: 25 september

Er komt voor de eerste keer sinds corona weer een evenement aan! Op vrijdag 25 september vieren we dat Sjaak Vermeer 40 jaar(!) in dienst is, en dat Jan van den Heuvel met pensioen gaat. Om het corona-proof te houden, staan we ofwel buiten, ofwel in de hal. Meer info hierover volgt snel.