top of page

Update GBS events

Deze september en oktober zitten vol evenementen! Om ons geheugen na de zomer nog een keer op te frissen, staan hieronder alle evenementen nog een keer op een rij. Deze mag je niet missen!


Aanstaande zaterdag 5 september organiseren we een vrolijke bingo bij verzorgingstehuis't Huys te Hoecke! Mocht je zaterdag nog niks te doen hebben en vind je het leuk om te komen helpen dan ben je welkom!


Op 29 september nemen we tijdens de vrijdagmiddagborrel afscheid van Henny. Henny heeft 5 jaar bij GBS gewerkt en we hebben allemaal heerlijk genoten tijdens de lunch. Bedankt Henny!


Op 5 oktober organiseert GBS voor studenten van de Hogeschool Rotterdam GBS MACHINE MAZE. Een escape room in de fabriekshal van onze locatie in Schiedam. Het belooft een enorm spektakel te worden waarin verschillende teams, binnen de tijd alle raadsels moeten oplossen. Tot slot staat er een overheerlijke BBQ. Een leuke dag dus om te mengen met de studenten en ze te laten zien wat voor een mooi bedrijf GBS is. We zoeken nog collega’s die het leuk vinden om te helpen tijdens de rondleidingen en het spel. Mocht dat niet zo goed uitkomen, maar sluit je wel graag aan bij de BBQ? Dan ben je meer dan welkom!


Tot slot wordt er op 7 oktober een solex tour door het Westland georganiseerd. Avondeten is inbegrepen!


Meer informatie en aanmelden voor de activiteiten kan in de mijnGBS app. Volg deze stappen:

1. Open de app

2. Klik op de blauwe knop bovenaan ‘Meld je nu aan voor onze evenementen!’

3. Je ziet nu alle evenementen onder elkaar staan in chronologische volgorde

4. Klik op ‘bekijken’ bij een evenement

5. Selecteer de opties die op jou van toepassing zijn.

6. Klik op ‘inleveren’

7. Je bent nu aangemeld voor de activiteit!





bottom of page