Taklift-project uitdaging voor GBS

Taklift-project uitdaging voor GBS

Twee equalisers van de Taklift al een paar jaar vast zaten, konden deze al die tijd niet gebruikt worden. Toch besloot de baggermaatschappij van deze drijvende bok dit jaar om de equalisers te reviseren, en kreeg GBS het vertrouwen om de revisie hiervan uit te voeren. Een speciaal project, alleen al om het feit dat GBS zelden revisies omtrent kranen uitvoert.

Toen GBS aan het project begon, kwamen we veel bussen tegen die er bij een vorige revisie al in waren gemaakt, die eruit dienen te worden gemachineerd.

Daarnaast zouden wij normaal gesproken de tuien in hun geheel vervangen, maar in verband met het budget van het project werd besloten deze te behouden en te hergebruiken. Omdat niemand weet waar de kabels in de blokken naartoe gaan, gaan deze hun eigen leven leiden wanneer je de boel demonteert.

Aangezien het project op dit moment nog in volle gang is, blijft het een cliffhanger hoe het uiteindelijk is afgelopen. Maar, gelukkig hebben we de foto's nog.


Nieuwe lunchkaart GBS gestart

Verandering van spijs doet eten. Deze week startte Oud-Beijerland met het nieuwe lunchmenu. Tot maandagochtend wisten de collega’s nog niet hoe het menu eruit ging zien. Ik ging langs bij Henny om te checken hoe het nieuwe menu werd ontvangen.


GBS TEC op zoek naar praktijkbegeleider service engineer

Halverwege augustus schreven we dat GBS TEC een praktijkbegeleider had gevonden voor het montage-vak. Helaas bleek het uiteindelijk geen match, en na goed overleg is besloten om de samenwerking te stoppen. Op dit moment nemen Quinten en Kees de verantwoordelijkheid op zich, maar wij zijn op zoek naar een enthousiaste service engineer met ervaring, die het leuk vindt om in kleine groepen het vakmanschap over te dragen aan de nieuwe generatie monteurs. Mocht jij iemand kennen voor wie deze functie iets is, stuur dan gerust de vacature door!


© 2018 GBS Gearbox Services International - All rights reserved.

Home | Privacy and Cookie Statement

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon