top of page

Meld je nu aan voor Wipe-Out en het paasontbijt!

We hebben vorige week ons eerste voorproefje gehad van de lente. Even mochten we genieten van de voorjaarse geluiden, zon en een droge voeten. Met de weersvoorspelling van deze week, worden we toch weer even teruggeworpen naar de natte realiteit van deze winter. Maar niet getreurd! We trekken de lente gewoon naar ons toe met onze volgende lente activiteiten! Geef je snel voor de aanmeld deadline op om erbij te zijn! Aanmelden kan via de mijnGBS-app.


Paasontbijt 2, 3 en 4 april

Na het succes van vorig jaar, wordt er dit jaar ook een paasontbijt georganiseerd in de vestigingen Oud-Beijerland, Schiedam en Mijdrecht. Er zullen weer heerlijke hapjes klaarstaan en uiteraard verse jus d'orange. Als je het leuk vindt, kan je gezellig meehelpen met koken, maar lekker aanschuiven kan natuurlijk ook.


Aanmelden voor het paasontbijt kan tot 20 maart!


2 april 7.00 - 8.00 Kantine Oud-Beijerland

3 april 7.00 - 8.00 Kantine Schiedam

4 april 7.00 - 8.00 Kantine Mijdrecht


Lentefeest - Wipe Out!

Steek je handen maar uit je mouwen want dit jaar is het een en al spectakel tijdens het lentefeest! We reizen met elkaar af naar De Kaap, waar de enige echte Wipe Out Nederland plaatsvindt. Mis het niet en schrijf je snel voor de aanmeld deadline in! Hou je niet zo van water, maar vind je het wel leuk om te komen kijken? Dat kan ook. Meld je dan aan als toeschouwer.


Aanmelden voor Wipe Out kan tot 1 april!


Datum Wipe Out: 20 april, 12.30 (ongeveer de tijd om te vezamelen bij je vestiging). 14.00 verzamelen op locatie bij De Kaap.


Aanmelden in de mijnGBS-app

  1. Log in op de mijnGBS-app

  2. klik op de knop: 'meld je nu aan voor onze evenementen'

  3. klik op 'Lentefeest - Wipe Out'






bottom of page