top of page

Marc van Cappellen is er klaar voor

Bijgewerkt op: 5 jan. 2023

5-1-2023 Oud-Beijerland - In mijn drang om de aansturing van het bedrijf te verjongen, zodat we over een aantal jaren als bedrijf gesteld staan voor de toekomst, heb ik in april 2022 Jan de Koning als Hoofd Engineering gevraagd om zijn functie anders inhoud te gaan geven.

Een jonge generatie werkt graag met een jonge generatie, waarbij de oudere generatie zich meer adviserend dan controlerend moet opstellen. En een jonge generatie ziet een probleem als een uitdaging!

Daarom heb ik Jan in april 2022 gevraagd om de operationele leiding van de engineering over te dragen aan een nieuwe jonge generatie.

Bijkomend voordeel is, dat Jan de Koning met zijn bulk aan technische kennis dan meer vaart kan geven aan een aantal noodzakelijke innovaties binnen GBS.

Arjan Visser was in april vorig jaar bereid om de taak van operationele leiding van de engineering tijdelijk op zich te nemen, omdat Marc van Cappellen eerst graag zijn opleiding wilde afmaken. In december 2022 heeft hij te kennen gegeven, er klaar voor te zijn.







De taakverdeling wordt dus met ingang van vandaag als volgt:

Marc van Cappellen / (Arjan Visser tijdens vakantie)

  • eerste aanspreekpunt voor verkoop, projectleiders, leidinggevenden en klanten (natuurlijk wordt het werk daarna verdeeld over de engineers)

  • werkverdeling en operationele aansturing van de afdeling engineering

Jan de Koning

  • technisch aanspreekpunt voor Laserclad-issue’s

  • inzetbaar door Marc van Cappellen als senior engineer op orders

  • als Hoofd Engineering verantwoordelijk voor het formuleren van een meerjaren plan voor Engineering (hoe ziet de Engineering er over een paar jaar uit. Welke krachtige onderscheidende bijdrage kan deze afdeling leveren aan de groet van de onderneming)

  • verantwoordelijk voor diverse innovaties binnen GBS

  • hoofd kwaliteit en Veiligheid


Bij deze willen wij Arjan heel erg bedanken voor het enthousiast tijdelijk inspringen. Jouw positivisme mag een voorbeeld voor anderen zijn.

bottom of page