Marc en Kees afgestudeerd

Het afgelopen half jaar zijn er in totaal zeven studenten geweest die hun stage hebben volbracht bij GBS International, verdeeld over de locatie Oud-Beijerland en Shipborn. Nu hoor ik je denken; hebben alleen Kees en Marc hun stage gehaald dan? Nee gelukkig niet, maar ze hebben wel iets tastbaars achtergelaten, waaraan je kan zien wat voor bijdrage ze hebben geleverd. 

Alleen nog maar lekkagevrije tandwielkasten

Om te beginnen met Kees, die een half jaar op de sales afdeling heeft gezeten voor zijn studie Werktuigbouwkunde. Hij heeft onderzoek gedaan naar het probleem van lekkages bij tandwielkasten nadat die bij ons zijn gereviseerd of onderhoud hebben gehad. Inmiddels is hij expert op het gebied van oliekeerringen, en hij heeft zijn bevindingen op een poster gezet, welke aan de wand van de kantine van afdeling montage hangt. Daarnaast heeft hij in samenwerking met een aantal collega's van GBS een online trainingsprogramma opgezet om lekkages in de toekomst te voorkomen. Dit programma wordt binnenkort uitgerold.

Hybride aandrijflijn TC90

Marc is als Automotive student afgestudeerd op de afdeling engineering. De Truly Classic 90, wordt in Nieuwegein gebouwd door Shipborn en krijgt een hybride aandrijflijn. Deze is door Marc ontworpen en gerealiseerd. Hoewel het al vrij snel duidelijk was dat de keuze viel op zijn eerste concept, moest hij aan de opleiding laten zien dat hij meerdere keuzes had overwogen, en had daarom nog 3 concepten ontwikkeld. Marc heeft er een poster van gemaakt die op dit moment op de bespreekkamer naast afdeling optimization hangt. Voor de mensen die er meer over willen weten is er goed nieuws; Marc is na zijn afstuderen full time bij GBS International in dienst gekomen, en werkt nu op de afdeling engineering. Klik op de poster hieronder voor de grote versie.


© 2018 GBS Gearbox Services International - All rights reserved.

Home | Privacy and Cookie Statement

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon