Machine Diagnostics wordt Asset Optimization Services (AOS)

Iedereen kent het trio inmiddels. De drie doorgewinterde gepassioneerde techneuten, alle drie met een eigen mening. En die schuiven ze niet onder stoelen of banken. Je zal Eloi, Martijn en Roel zelden samen binnen GBS zien, maar ze zijn in de afgelopen twee jaar verworden tot een hecht team. Maar wel een team dat sinds een paar maanden toe was aan de volgende stap. 

Ondertussen zat Colin, een eigenzinnige verkoper met heimwee naar de Hollandse flauwe humor en de smaak van kleffe boterhammen met hagelslag, bij Siemens in Amerika. Na een paar gesprekken met de minstens zo eigenzinnige persoonlijkheid van de directie van GBS, stapte Colin het vliegtuig in om aan te sluiten bij Eloi, Martijn en Roel. Dat er momenten zijn dat dit team elkaar het kot uit vecht, gaan er zeker komen. Dat is GBS. Wat ook vast staat: deze mannen gaan knallen! Wat kan je de aankomende tijd verwachten van dit kwartet:

  • alle klanten waarvoor wij tandwielkasten hebben gerepareerd in regio Rotterdam/Antwerpen worden binnen 2-3 maanden na levering gebeld voor een gratis nazorg. Een AOS engineer gaat dan op locatie kijken en maakt een eenvoudig inspectierapportje op. Behalve dat dit tot een betere klant perceptie van ons bedrijf leidt, gaan we meemaken dat de klant zegt “Oh, nu je er toch bent..."

  • in heel veel rapporten van de AOS worden aanbevelingen gedaan voor over een aantal maanden. Aanbevelingen als “de lagers in de gaten houden, over 3 maanden weer eens kijken”.  Wij gaven geen reminder aan de klant na zoveel maanden, wat natuurlijk slordig is. Deze vervolgactie doen we nu wel. We zijn alle oude rapporten aan het checken en zetten de acties in Infosys. We bellen de klant en bij akkoord voeren we een nieuwe inspectieorder in.

  • AOS heeft een aantal nieuwe producten bedacht, die we willen ontwikkelen. Omdat ontwikkelen efficiënt en doeltreffend moet plaatsvinden, is planning hierbij nodig. Uiteindelijk wordt Machine Diagnostics meer dan alleen maar diagnostiek. Onze klanten willen beter presteren, en alles uit hun machinepark halen. En wij gaan de klant helpen met het optimaliseren van hun machinepark, niet alleen maar met het oplossen van problemen. En daarom heet de afdeling vanaf nu Asset Optimization Services.

© 2018 GBS Gearbox Services International - All rights reserved.

Home | Privacy and Cookie Statement

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon