Komkommertijd - drukte in rustige zomerperiode

Het is weer komkommertijd. Een periode waarin weinig gebeurt en er dus weinig nieuws te vertellen valt.


Het is een traditioneel gekke periode voor GBS International. Iedereen is op vakantie, er is weinig personeel omhanden. En omdat we midden in de zomer zitten is er ook minder werk dan normaal. Maar toch hebben we het hartstikke druk en minimaal tot half september werk. Het is een periode waarin de sales engineers moeten doen wat ze niet graag doen; ze moeten 'nee' verkopen. Klanten die normaal gegarandeerd zijn van snelle service wanneer ze bij GBS International aankloppen, stuiten nu op een wachtrij. 

Je zou zeggen dat het laatste wat je in zo'n periode nodig hebt als bedrijf zijnde een nieuwe sales engineer is. Toch is op 1 augustus Marlon Verdam als sales engineer in Schiedam is begonnen. Er valt natuurlijk niks te verkopen als je niks kan aanbieden, dus heeft GBS Schiedam het over een andere boeg gegooid. Marlon is niet op onze potentiële klanten afgestapt, maar heeft recruiters benaderd om juist het bedrijf GBS te verkopen. Het is namelijk beter om bovenaan hun lijstje te staan wanneer je dringend op zoek bent naar nieuw personeel. Tegelijkertijd werd de vindbaarheid van de vacature site en de vacatures online verbeterd, en zoals het er nu naar uitziet met succes. 

Naast dat er een sales engineer begonnen is, zijn er ook nog drie andere krachten overgekomen vanuit Brush. Ze hebben in januari hun contract al getekend en hebben al twee personeelsfeesten meegemaakt, maar vorige week zijn Jan de Jonge en Leen van Wingerden begonnen als service engineer op de afdeling montage. John den Ouden is in Schiedam begonnen als CNC verspaner. 

© 2018 GBS Gearbox Services International - All rights reserved.

Home | Privacy and Cookie Statement

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon