Jan hangt schoenen aan de wilgen, hardlopers leggen ze in de kast

Jan van den Heuvel met pensioen

Nadat hij meer dan 10 jaar in dienst is geweest bij GBS International, hangt Jan van den Heuvel zijn veiligheidsschoenen aan de wilgen. De ervaren service engineer die sinds april 2010 in onderdeel uitmaakt van GBS is, werkte in die jaren bij montage. Jan gaat officieel pas in oktober met pensioen, maar door het aantal vrije dagen dat hij nog over heeft, kan hij nu alvast met de camper het land rond gaan touren.


Voordat Jan ons definitief verlaat, komt hij op vrijdag 25 september nog 1 keer terug om afscheid te nemen van zijn collega’s!

GBS hardloop team definitief niet naar Rotterdam Marathon

Je ziet het al op de foto hieronder, deze mannen zijn echte krijgers, in het midden van hun trainingstraject om hardloop-legendes als Usain Bolt en Kipchoge te evenaren…


Oké, even zonder gekheid. Dit team was onder begeleiding van coach Adriaan van Tiggelen goed op weg om zich voor te bereiden op een kwartet of duo-estafette marathon. Met een wekelijkse gezamenlijke training in Oud-Beijerland, uitleg van Adriaan, en regelmatige solo trainingen zagen we dat de deelnemers progressie boekten. Ook deelnemers van Shipborn trainden regelmatig en collega’s van Machining Services deelden actief hun trainingen met de rest.


Helaas gaat het feest dit jaar niet door. De Marathon eerder dit jaar verplaatst van april naar oktober. En inmiddels heeft de organisatie laten weten de 40ste editie van het evenement volledig te annuleren. Één ding is zeker; volgend jaar zullen we er staan! #GBSrepresent© 2018 GBS Gearbox Services International - All rights reserved.

Home | Privacy and Cookie Statement

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon