Grote schoonmaak en de puntjes op de i bij Lasercladden

Na anderhalf jaar intensief gebruik is het tijd om de puntjes op de i te zetten.


Sinds Lasercladden naar een eigen hal is verplaatst hebben we al veel kleine veranderingen doorgevoerd om de werksituatie te verbeteren. Zoals diverse soorten hulpgereedschap, opstellingen, en andere kleine zaken om het werk makkelijker te maken.


Nu alles goed draait en iedereen zijn plek heeft gevonden is het tijd om de laatste zaken af te ronden. Om te beginnen de grote jaarlijkse schoonmaak, alle machines, cabines, en kantoren zijn goed gesopt en geverfd en zien er weer brand schoon uit. De vloer is helemaal leeg gemaakt en wordt voorzien van een nieuwe laag coating en strepen zodat dit er ook weer als nieuw uitziet.


De cabines zullen nog voorzien worden van een mooie print en de robot kasten worden netjes weggewerkt in de cabines. Met als resultaat dat als er klanten binnenkomen zij een mooie verzorgde hal zien met 2 cabines met een mooie print en een touchscreen kast met grote schermen om de lasers aan te sturen en het werk live te kunnen zien.


Zodra alles gereed is zal de afdeling Lasercladding een afdeling zijn waar met trots gewerkt wordt. Én een hal waarvan de klanten onder de indruk van de techniek zullen zijn.© 2018 GBS Gearbox Services International - All rights reserved.

Home | Privacy and Cookie Statement

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon