GBS start een school

Op 1 september 2020 is het zo ver, dan opent GBS International de deuren van haar bedrijfsvakschool in Oud-Beijerland. 


In de afgelopen maanden zijn door GBS de nodige 'ingrediënten' verzameld om de bedrijfsvakschool op te zetten en er iets moois van te maken. Nu sinds dit weekend duidelijk is dat GBS ook een pand gaat aankopen, is het zeker dat de GBS bedrijfsvakschool wordt opgezet. 

Quinten Winkel, met een aantal jaren ervaring als ondernemer in de sportbranche, zal deze ‘onderneming’ leiden. Quinten krijgt dan ook de eindverantwoording over de oprichting en inrichting van de gehele bedrijfsvakschool. Hij zal vanaf 1 januari beginnen aan dit project.  GBS heeft Metalent gevraagd om op te treden als adviseur omtrent de ontwikkeling van de interne bedrijfsvakschool. Rens Nagtzaam gaat deze adviserende rol vanuit Metalent op zich nemen. 

Het pand dat hiervoor is aangekocht zit in hetzelfde gebouw als waar Lasercladding op dit moment zit. Echter zit Lasercladding in het eerste pand, en de bedrijfsvakschool wordt gevestigd in het laatste pand. 

Omdat de bedrijfsvakschool wordt gerealiseerd door GBS, houdt dit in dat we een private opleiding gaan opzetten. De GBS bedrijfsvakschool gaat zich onderscheiden in kwaliteit. We worden dus niet de Rolls Royce, maar dé GBS onder de bedrijfsscholen.

 

© 2018 GBS Gearbox Services International - All rights reserved.

Home | Privacy and Cookie Statement

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon