top of page

GBS Showtime...

Het duurt nog even, maar de voorbereidingen voor het kerstfeest zijn begonnen. Dit jaar wordt het kerstfeest nog mooier en bijzonderder dan voorgaande jaren. En dat komt niet in de laatste plaats door jouw input.


Tijdens het brainstormen voor ideeën van het kerstfeest kwam een idee naar boven om een speciale plek in te richten tijdens het kerstfeest voor GBS’ers.


En dit doen we in: GBS Showtime


In GBS Showtime delen GBS'ers, zoals jij, je passie met andere collega’s. Dit kan van alles zijn! Van muziek maken tot jongleren en van yoga tot lekker kunnen koken.


Dus, kan jij gitaar spelen? Kan jij allerlei trucjes met diabolo’s en vind je het leuk om dat ook aan je collega’s te leren? Vind je het leuk om te koken en lekkere gerechten te maken voor collega’s? Ben je goed in grappen maken? Speel je een mooi klassiek instrument? Hou jij van mindfullness en yoga en zou je daar graag een workshop in geven? Laat jij alle collega’s samen muziek maken in een jamsessie? Geef jij een lezing over het sterrenstelsel? Heb jij een echte rockstem? Praat jij een heel programma aan elkaar? Of heb je een andere verborgen passie waar je collega’s nog niks vanaf weten? Wij zoeken jou!


Het kan natuurlijk best spannend zijn om voor collega’s te staan. De setting staat daarom ook nog niet vast, waardoor er veel ruimte is om jouw act in te richten op een manier dat jij je er prettig bij voelt. Misschien vind je het fijn om jouw act samen met andere collega’s te doen. Wil je op een klein en intiem podium of kan het podium voor jou niet groot genoeg zijn? Dit zijn dingen waar wij jouw mening graag over horen.


Maar voordat we iets dergelijks op touw zetten, hoor ik graag eerst of er animo is voor een idee zoals deze.


Spreekt dit jou aan? Heb je ideeën? Of spreekt het je juist helemaal niet aan?


Laat het ons weten door het formulier in te vullen.


Of laat het direct aan Sophie weten. Loop even langs, bel, app of mail naar 06-44621664 of s.bashev@gbs.international




bottom of page