Facturenadministratie geautomatiseerd en uniek project voor proefstand

Facturen administratie

Nick kwam een half jaar geleden binnen met de kennis van een visstick wanneer het aankomt op software programmeren. Inmiddels heeft hij onder begeleiding van hoofd verkoop/leidinggevende hr/stagebegeleider/recruiter/docent ict-programmeur/chief finance officer/directeur Alber van Ekeren zijn eerste programmeer-project afgerond.


Eerlijk is eerlijk; de manier van facturen verwerken kon al langer een opfrisbeurt krijgen. Eerst de factuur printen, vervolgens het bestelnummer opschrijven, en daarna bij Marjo neerleggen. En dan moest Marjo hem verwerken, en de factuur in een map stoppen. Het werkte prima, maar het kan efficiënter. Nick heeft ervoor gezorgd dat Infosys de facturen voortaan herkent, koppelt en direct verwerkt. Doordat hij het meerdere keren met bijvoorbeeld mensen van projectleiding heeft getest is het nu een - zo goed als - waterdicht systeem.


Na zijn vakantie begint Nick aan zijn volgende project.


Leuk project voor de proefstand

Een grote energieproducent had zes high speed tandwielkasten aangesloten aan de turbineaandrijving. Ze zijn nog maar korte tijd in bedrijf, en toch hebben deze kasten continu onderhoud nodig. Dat betekent dat er iets mis is.


De klant vroeg ons om deze kasten proef te draaien om te achterhalen wat de root cause is van de problemen van deze kasten.


Binnenkort testen we de eerste twee kasten, en mogelijk volgen later de overige vier kasten. Het leuke aan dit project is dat de kasten 27.000 rpm draaien, een toerental waarmee de proefstand nog niet eerder heeft gewerkt.


© 2018 GBS Gearbox Services International - All rights reserved.

Home | Privacy and Cookie Statement

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon