top of page

Excentrieke vogels zorgen voor verrassingseffect op Cirque Excentrique

Bijgewerkt op: 12 jun. 2020

De collega's van GBS International hebben er afgelopen vrijdag weer het dak vanaf gefeest, tijdens GBS Cirque Excentrique. Het feest startte op de boot aan de kade van Oud-Beijerland, en voer in twee uur tijd naar de kade van Damen in Schiedam toe. Daar werd het feest voortgezet, met onder andere een aantal excentrieke vogels, en een headbangende Frans Bauer. 

Voorafgaand aan het feest was het nog maar de vraag of het bij GBS Machining Services kon plaatsvinden. Er werd in deze tijd immers een nieuwe vloer gelegd en de veiligheidsmanager van Damen maakt ook niet iedere dag mee dat er 170 feestgangers vanaf een boot het terrein op betreden.

Eenmaal aangekomen op het terrein stond er een drietal markante figuren het publiek van GBS op te wachten, om hen vervolgens naar het pand te begeleiden. Onder toeziend oog van een aantal Damen medewerkers en met zich op rood en blauw verlichte kranen, werd de weg naar GBS Machining Services voortgezet. Aangekomen bij het pand ging al piepend en krakend het rolluik open, en maakte drie gigantische vogels hun opwachting, om het publiek het gebouw in te begeleiden en een spektakel op te voeren met licht, geluid, en artiesten in de kranen. Het was een setting waarbij de telefooncamera's de lucht in gingen, en onvergetelijke momenten gecreëerd werden. 

Na de show barstte het feest los. Ook al was het een ronde tent, het vermaak was in alle hoeken te vinden. Een ballenbak, grijpautomaat, of verkleedhok, het was er allemaal. En met muziek van de Baby Blue Band en Frans Bauer, werd het een feest waar het aankomende jaar nog veel over wordt nagepraat. bottom of page