top of page

Bingo bij verzorgingstehuis Zorgwaard

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023

Een zestal collega’s heeft zich afgelopen zaterdag ingezet voor het goede doel. GBS was welkom bij verzorgingstehuis Zorgwaard in Puttershoek om daar een bingo te organiseren voor de bewoners.


Na een kopje koffie bij aankomst was het tijd om aan de bak te gaan. Er komt stiekem best wat kijken bij de organisatie van een bingo. De zaal werd klaargemaakt en ook de prijzen werden zorgvuldig ingepakt in foliepapier met een lintje, een GBS-pen en een sticker.


Nadat de ruimte was ingericht, was het tijd om de bewoners op te halen. Waar de ene erg naar de bingo had uitgekeken was er bij andere bewoners wat meer overtuigingskracht nodig om te komen. Iedereen werd verwelkomd met appeltaart met slagroom. Dat viel erg goed in de smaak.


De zaal was goed gevuld! Het spel kon beginnen. Nikki had als ervaren bingopresentator het op zich genomen om de nummers om te roepen. Het zag er professioneel uit met de geavanceerde bingokar.

Er heerste opperste concentratie. Julius, André, Rob en Eelco hielpen de bewoners met het invullen van de bingokaarten. Bij iedere bingo liep Sophie met de prijzenkar naar de winnaar. Nadat de eerste bingo’s waren gevallen, was het tijd voor de pauze, met een advocaatje.


In de tweede helft, vlogen de bingo's je om de oren. Op het eind was iedereen winnaar en is iedereen naar huis gegaan met een prijs.


Het was een erg gezellige ochtend. De bewoners hebben genoten van de ochtend. Het was leuk om ze zo in het zonnetje te zetten! Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
























bottom of page