top of page
RacePlanet.jpeg

Kies je bonus

20190505+Kookstudio+HW+424+(2).jpg

Word een echte chefkok

Tijdens een kookcursus van 12 lessen leer jij alles, van snijtechnieken tot aan het maken van de perfecte biefstuk. Je volgt deze kookcursus samen met een vriend bij Kookstudio Hoeksche Waard!

Jerome-Wassenaar_Fabrique_4Kartfabrique_025-1920x1280-1.jpeg

Karten met 11 vrienden

Trakteer jezelf en je vriendengroep op een avond plezier en ga karten bij de Kartfabrique in Utrecht. Nadat jullie na 2 heats hebben uitgevochten wie de Verstappen onder jullie is, schuif je aan in het restaurant voor een dikke burger.

race-planet-zandvoort-platinum-experience-scaled.jpeg

Race Experience op Zandvoort

Drive it like you stole it. Heb jij altijd al eens in een Lamborghini, Ferrari, McLaren, Porsche of Formule RP1 willen rijden? Heb jij altijd al eens willen rijden op het circuit? Bezorg jezelf en een vriend een dag om nooit te vergeten met de Platinum Race Experience van RacePlanet.

ad3db990-8fa9-11ea-a25d-bf2c96b60459.jpeg

Sonos Surroundset

Ga voor fantastisch geluid in huis met een Sonos Surroundset, met de Beam, Sub (Gen 3) en 2 x One SL. Een set twv. € 1.646,-.

joey-nicotra-5yhLLtZTK_g-unsplash.jpg

Gun jezelf een vakantie

Cultuur snuiven in Rome, skieën in Oostenrijk of zonnebaden in Spanje? Jij kiest zelf waar, en wanneer je er tussenuit gaat met TravelXL. Jij krijgt van ons gewoon € 1.500,- te besteden bij het reisbureau. Jij bepaalt, GBS betaalt!

tenor.gif

€ 1.500,- geldbonus

Kan je niet kiezen tussen de beloningen of kan je het geld goed gebruiken? Ga voor een bonus van € 1.500,- op je volgende salarisstrook. Let op: dit is een bruto bedrag, dus hier wordt belasting op ingehouden.

bottom of page