top of page

We gaan zelf wassen!

Misschien had je het al gehoord, we gaan zelf onze overals wassen. Er komt een reinigingsmachine in Schiedam te staan waar de overals schoongemaakt gaan worden.


De komst van de machine had wat voeten in de aarde. De machine is namelijk geen normale wasmachine, maar een klein chemisch fabriekje volgens de leverancier van de reinigingsmachine. De overals worden binnen enkel 10 minuten gereinigd door chemisch reinigingsmiddel HiGlo. De overals gaan er droog in en komen er droog uit.


reinigingsmachine Böwe M21

Quinten is de afgelopen weken samen met de jongens van TEC hard bezig geweest om de voorbereidingen te treffen. Er is niks meer te herkennen van de wc-hokjes die achterin de fabriek stonden. De muren zijn eruit gesloopt, de wc’s zijn weg, alle deuren weggegooid, de vloer is geëgaliseerd.


Vorige week op 30 maart is de machine geleverd. Op donderdag 6 april wordt de machine op de juiste plek gezet en aangesloten. Op 7 april komt de reinigingsleverancier mee proefdraaien. Naar alle verwachtingen kan de machine op 10 april in gebruik worden genomen om onze overals te wassen.


TEC studenten slopen de tussenmuur.
Impressie verbouwing.

De nieuwe vloer.





bottom of page