top of page
Hybrid engine kalender.jpg

Het leukste bedrijf van de technische industrie

Service_Engineer01.JPG

Leuk voor wie?

GBS wilt het leukste bedrijf van de technische industrie zijn. Maar 'leuk' kun je nooit voor iedereen zijn. En dat is prima. Leuk kun je alleen zijn voor de mensen die passen binnen een apart bedrijf als GBS. En welke apartelingen passen dan bij GBS?

Je past bij GBS als je....

RobArjan2.jpg

...integer bent

Zelfs als je het grootste genie bent, is GBS pas een plek voor jou als je transparant bent en in het belang van het bedrijf handelt. 

gear_production_heading.jpg

...technische genen hebt

Autosleutelen als hobby, het technisch inzicht van Hellmuth Hirth, of een technische opleiding achter de rug. Bij de echte GBS'er zit de techniek al van jongs af aan in hart en nieren. 

Screen Shot 2018-11-25 at 12.57.00.png

...ondernemend bent

Je hoeft niet op de directeursstoel te zitten om ondernemend te zijn. Als je vol met initiatieven zit, niet bang bent om knopen door te hakken, en verantwoordelijkheid durft te nemen wanneer het fout gaat, weet je dat je bij GBS op de juiste plek zit.

JeroenBreggeman.jpg

...denkt in mogelijkheden

Bij (technische) uitdagingen ben jij net een pitbull. Je bijt je erin vast en laat niet meer los tot je achter de kern van het probleem komt en simpele boerencreativiteit gebruikt om het probleem op te lossen.

Ton.png

...blijft tot het werk af is

Jij begrijpt dat de klant boven alles staat. En als het nodig is, ben je bereid om daar langer voor te blijven. 

Projectleiders 1 Klein.jpg

...alles voor de klant doet

Heb je regelmatig contact met klanten? Dan weet jij je te verplaatsen in het probleem van de klant, en weet tot een praktische oplossing te komen. Als collega's onder elkaar kun je best een haantje zijn, maar voor de klant schuif je je ego aan de kant.

Leuk voor jou?

Heb jij techniek in je genen zitten? Heb je alles over voor de klant? En ben je een integere vent? Dan komen er eind 2021 en begin 2022 een aantal toffe dingen aan!

bottom of page