top of page

TEC

Educatie, MBO onderhoudsmonteur, MBO allround verspaner

GBS is een bedrijf dat vanuit een passie wordt gedreven. Maar ook wij groeien snel en worden groter en groter. We hebben aantrekkingskracht tot de jeugd, dus we kregen veel BBL leerlingen. Maar af en toe nemen we afstand en vragen ons af waar we mee bezig zijn.

De ROC's zijn fantastisch mooie onderwijsinstanties geworden, prachtige gebouwen, toegewijde docenten, maar als we kijken naar de student centraal of up-to-date machine's en tools? Dan is dat niet alleen vergeten, maar ook achtergesteld omdat het niet loont! De student krijgt steeds meer digitaal les van achter een laptop.

Voor GBS is wellicht doorgaan in het bestaande systeem veel goedkoper dan het oprichten van een bedrijfsschool. Een bedrijfsschool met de meest moderne middelen ingericht voor een klein aantal leerlingen, zal waarschijnlijk 4x meer kosten. Toch startte GBS in 2020 een eigen bedrijfsschool, genaamd GBS TEC. Dus waarom doet GBS het?


Heel simpel. Wij laten ons leiden door passie. En wij geloven dat als we perfectie nastreven en de volle 100% geven, dat we dan automatisch direct of indirect geld zullen verdienen. Wij geloven dat als wij het talent van de student ontwikkelen, dit vroeg of later ons ook positief beïnvloed. En gelukkig zit zo de wereld ook nog in elkaar. Als wij de beste leerlingen opleiden, draagt dat ook bij aan het verbeteren van GBS.

Wil je meer weten over de bedrijfsschool van GBS? Bekijk de website.

bottom of page