top of page
lddk-20190407-0021.jpeg
20190407163538.jpeg

Rotterdam Marathon 2022

Je kunt je niet zelf niet meer inschrijven voor dit evenement. Je kunt wel de foto's en filmpjes terugkijken!

thumbnail_IMG_9721.jpeg

Daag jezelf en je collega's uit voor de mooiste marathon van Europa!

Op zondag 16 april is de Rotterdam Marathon weer terug. En jij kunt er met GBS bij zijn! Ga jij de uitdaging aan tijdens de Business Run van Marathon Rotterdam?

Welke afstanden kun je uit kiezen

Als deelnemer loop je in teams van 2 of 4 personen. Gezamenlijk loop je een hele marathon in estafette-vorm. Dus je kunt kiezen uit de afstand van 22km of ongeveer 11km. 

Wat krijg je

Als jij jezelf aanmeldt voor de Business Run, ontvang je: een startbewijs, betaald door GBS, toegang tot de business lounge in het prachtige Hilton Hotel, direct aan de finish, met tassenafgifte, kleedruimte en een verzorgde lunch. En je ontvangt een GBS hardlooptenue, bestaande uit een broekje, shirt en een loopjack, en natuurlijk eeuwige roem zodra je de finish-lijn passeert

De voorwaarden

Aan de deelname zitten een aantal voorwaarden verbonden: Je beseft dat jij deze marathon in team-verband loopt dus dat je teamgenoten op jou rekenen. Jij doet er alles aan om fit en getraind voor jouw afstand aan de start te verschijnen en om met jouw team een mooie tijd weg te zetten. Je loopt mee met de vijf gezamenlijke looptrainingen. Uitzondering hierop zijn collega's die avonddienst hebben op moment van de trainingen, op klus zijn, of in Schiedam / Shipborn werken. 

Gezamenlijke looptrainingen

Bereid jezelf en voor en pep je collega's op tijdens de gezamenlijke looptrainingen. Deze trainingen staan garant voor een goede work-out en slechte grappen en vinden plaats om 16:15 op de volgende dagen:

  • Woensdag 9 februari

  • Woensdag 23 februari

  • Woensdag 9 maart

  • Woensdag 23 maart

  • Woensdag 6 april

Aanmelden

Jouw deelname kun je doorgeven tot 9 februari 12:00. 

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen?! Meld je dan hier aan!

bottom of page